Екологічні аспекти вирощування рослинної сировини для виробництва продуктів дитячого харчування
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Представленная статья посвящена анализу современного состояния экологического выращивания растительного сырья для производства продуктов детского питания за определенными регионами Украины.
Сосредоточенно внимание на проблеме как обеспечить качественным сырьем предприятий-производителей продуктов детского питания.
Опис
Ключові слова
дитяче харчування, якість, аналіз, рослинна сировина, детское питание, качество, анализ, растительное сырье, baby food, quality, analysis, plant material, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій, кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Бібліографічний опис
Архіпова, Г. І. Екологічні аспекти вирощування рослинної сировини для виробництва продуктів дитячого харчування / Г. І. Архіпова, В. М. Криворотько, О. Ю. Кваша // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - № 6. - С. 3-5.