Екологічні аспекти вирощування рослинної сировини для виробництва продуктів дитячого харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представленная статья посвящена анализу современного состояния экологического выращивания растительного сырья для производства продуктов детского питания за определенными регионами Украины. Сосредоточенно внимание на проблеме как обеспечить качественным сырьем предприятий-производителей продуктов детского питания.

Опис

Ключові слова

дитяче харчування, якість, аналіз, рослинна сировина, детское питание, качество, анализ, растительное сырье, baby food, quality, analysis, plant material, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Архіпова, Г. І. Екологічні аспекти вирощування рослинної сировини для виробництва продуктів дитячого харчування / Г. І. Архіпова, В. М. Криворотько, О. Ю. Кваша // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - № 6. - С. 3-5.

Зібрання