Екологічні аспекти вирощування рослинної сировини для виробництва продуктів дитячого харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведена стаття присвячена аналізу сучасного стану екологічного вирощування рослинної сировини для виробництва продуктів дитячого харчування за певними регіонами України. Зосереджено увагу на проблемі як забезпечити якісною сировиною підприємств-виробників продуктів дитячого харчування.

Опис

Бібліографічний опис

Архіпова, Г. І. Екологічні аспекти вирощування рослинної сировини для виробництва продуктів дитячого харчування / Г. І. Архіпова, В. М. Криворотько, О. Ю. Кваша // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - № 6. - С. 3-5.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в