Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6062
Title: Біологічна хімія
Authors: Левандовський, Леонід Вікторович
Дрюк, В. Г.
Семенова, Олена Іванівна
Бублієнко, Наталія Олександрівна
Скляр, С.І.
Keywords: біохімія
асиміляція
дисиміляція
білки
вуглеводи
ліпіди
вітаміни
біохімічні процеси
biochemistry
assimilation
dissimilation
proteins
carbohydrates
lipids
vitamins
biochemical processes
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Issue Date: 2012
Publisher: НУХТ
Citation: Біологічна хімія : Підручник / Л. В. Левандовський, В. Г. Дрюк, О. І. Семенова та ін. — К. : НУХТ, 2012. — 40 с.
Abstract: У підручнику викладено основні положення біологічної хімії, що дають загальні уявлення про хімічні основи життєдіяльності тварин, рослин та мікроорганізмів. Розглянута будова, асиміляція і дисиміляція основних класів біомолекул: білків, нуклеїнових кислот, вітамінів, вуглеводів, ліпідів, ферментів тощо. Охарактеризовано біохімічні процеси у харчових виробництвах. The tutorial presents the basic concepts of biological chemistry, which give a general idea of the chemical basis of life of animals, plants and microorganisms. Details of the structure, assimilation and dissimilation major classes of biomolecules: proteins, nucleic acids, vitamins, carbohydrates, lipids, enzymes, etc. Characterized biochemical processes food industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6062
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Untitled.FR10.pdf11.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.