Пшеничне борошно другого сорту «Нове» відбирають з висівок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Стаття присвячена дослідженню хімічного складу борошна «Нове», одержаного з висівок. Встановлено, що це борошно містить більше клейковини, мінеральних речовин та вітамінів, ніж борошно другого сорту. Хліб з борошна «Нове» має гладку поверхню без тріщин та правильну форму. Article is devoted to the chemical composition of flour "New", made from bran. This flour contains more gluten, minerals and vitamins than second-rate flour, has been established. Bread made from flour "New" has a smooth surface without cracks and regular shape.

Опис

Ключові слова

хліб, хімічний склад, вітаміни, мінеральні речовини, висівки, bread, chemical composition, vitamins, mineral substances, bran, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Пшеничне борошно другого сорту «Нове» відбирають з висівок / В. І. Дробот, Т. О. Федорова, Л. А. Михонік // Зерно і хліб. – 2006. – № 1. – С. 35.

Зібрання