Пшеничне борошно другого сорту «Нове» відбирають з висівок
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стаття присвячена дослідженню хімічного складу борошна «Нове», одержаного з висівок. Встановлено, що це борошно містить більше клейковини, мінеральних речовин та вітамінів, ніж борошно другого сорту. Хліб з борошна «Нове» має гладку поверхню без тріщин та правильну форму. Article is devoted to the chemical composition of flour "New", made from bran. This flour contains more gluten, minerals and vitamins than second-rate flour, has been established. Bread made from flour "New" has a smooth surface without cracks and regular shape.
Опис
Ключові слова
хліб, хімічний склад, вітаміни, мінеральні речовини, висівки, bread, chemical composition, vitamins, mineral substances, bran, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дробот, В. І. Пшеничне борошно другого сорту «Нове» відбирають з висівок / В. І. Дробот, Т. О. Федорова, Л. А. Михонік // Зерно і хліб. – 2006. – № 1. – С. 35.