Nanostructure and functional properties of dairy butter with herbal food supplements
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Comprehensive studies have shown that the introduction of herbal supplements has a multifunctional effect. It adds therapeutic and prophylactic properties to butter, affects the formation and self-organization of its nanostructure, and reduces the structural elements in 5-25 times.
Комплексні дослідження показали, що додавання рослинних добавок має багатофункціональний еффект. Вони надають маслу лікувально-профілактичних властивостей, а також впливають на формування і самоорганізацію наноструктури вершкового масла, подрібнюючи його елементи в 5-25 разів.
Опис
Бібліографічний опис
Ivanov, S. Nanostructure and functional properties of dairy butter with herbal food supplements / S. Ivanov, T. Rashevskaya, Y. Zasyadko // 2012 EFFoST Annual Meeting. Book of Abstracts. – Le Corum, Montpellier, France, 2012. – P. 240.
