Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6419
Title: Nanostructure and functional properties of dairy butter with herbal food supplements
Authors: Ivanov, Sergey
Rashevska, Tamara
Zasiadko, Yaroslav
Keywords: buttter
nanostructure
herbal supplements
вершкове масло
наноструктура
рослинні добавки
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2012
Citation: Ivanov, S. Nanostructure and functional properties of dairy butter with herbal food supplements / S. Ivanov, T. Rashevskaya, Y. Zasyadko // 2012 EFFoST Annual Meeting. Book of Abstracts. – Le Corum, Montpellier, France, 2012. – P. 240.
Abstract: Comprehensive studies have shown that the introduction of herbal supplements has a multifunctional effect. It adds therapeutic and prophylactic properties to butter, affects the formation and self-organization of its nanostructure, and reduces the structural elements in 5-25 times. Комплексні дослідження показали, що додавання рослинних добавок має багатофункціональний еффект. Вони надають маслу лікувально-профілактичних властивостей, а також впливають на формування і самоорганізацію наноструктури вершкового масла, подрібнюючи його елементи в 5-25 разів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6419
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
RASH.pdf46.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.