Кваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композицій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Комплексно розглянуто питання якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна. Розраховано комплексний показник якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна. Comprehensively addressed the issue of quality semi-finished biscuit based on barley flour. Designed a comprehensive indicator of quality semi-finished biscuit based on barley flour Designed a comprehensive indicator of quality semi-finished biscuit based on barley flour.

Опис

Ключові слова

кваліметрична оцінка якості, бісквітні напівфабрикати, комплексний показник, нетрадиційна борошняна сировина, борошняні композиції, quality control quality assessment, biscuit cake, complex index, unconventional raw flour, flour compositions, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Сафонова О.М. Кваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композицій / О. М. Сафонова, Ю. В. Чудік, Ф. В. Перцевий // Вісник ДонДУЕТ : Наук. журнал. Серія „Технічні науки”. – Донецьк : ДонДУЕТ : – 2000, № 6. – С. 106 – 110.

Зібрання