Екструдування дріжджового тіста в неізотермічних умовах
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Встановлено вплив температури матриці на продуктивність екструдера, прогрівання тістового джута.Установлено влияние температуры матрицы на производительность экструдера, прогрев тестового джута.Influence of temperature of matrix is set on the productivity of extruder, on warming up of east dough.
Опис
Ключові слова
дріжджове тісто, екструдер, температура матриці, продуктивність, дрожжевое тесто, экструдер, температура матрицы, производительность, yeast dough, extruder, temperature of matrix, productivity, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Екструдування дріжджового тіста в неізотермічних умовах / М. Г. Десик, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун, В. М. Таран // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25, ч. 2. – С. 74-75.