Екструдування дріжджового тіста в неізотермічних умовах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Встановлено вплив температури матриці на продуктивність екструдера, прогрівання тістового джута.Установлено влияние температуры матрицы на производительность экструдера, прогрев тестового джута.Influence of temperature of matrix is set on the productivity of extruder, on warming up of east dough.

Опис

Ключові слова

дріжджове тісто, екструдер, температура матриці, продуктивність, дрожжевое тесто, экструдер, температура матрицы, производительность, yeast dough, extruder, temperature of matrix, productivity, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Екструдування дріжджового тіста в неізотермічних умовах / М. Г. Десик, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун, В. М. Таран // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25, ч. 2. – С. 74-75.

Зібрання