Walnut uhf-treatment influence on oil lipid fraction fatty acid composition
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The paper presents the investigation results of the microwave processing influence on lipid fraction fatty acid composition of walnut oil.
Опис
Ключові слова
НВЧ-оброблення, СВЧ-обработка, microwave processing, жирнокислотний склад, жирнокислотный состав, fatty acid composition, олія грецького горіху, масло грецкого ореха, oil walnut, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Derbuhova, G. Walnut uhf-treatment influence on oil lipid fraction fatty acid composition / G. Derbuhova, S. Usatyuk, T. Korolyuk // Nauka I Studia. – 2012. – № 20 (65). – P. 67-70.