Розроблення йогурту з мікронутрієнтами чорниці
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено йогурт з мікронутрієнтами чорниці. Досліджено його фізико-хімічні показники.
We developed yogurt with blueberry micronutrients and studied its properties.
Опис
Ключові слова
йогурт, мікронутріенти, чорниця, yogurt, micronutrients, blueberry, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Макошко, Ю. В. Розроблення йогурту з мікронутрієнтами чорниці / Ю. В. Макошко, Т. С. Лозовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78-ї Міжнародної наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2012. – С. 254–255.