Розроблення йогурту з мікронутрієнтами чорниці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено йогурт з мікронутрієнтами чорниці. Досліджено його фізико-хімічні показники. We developed yogurt with blueberry micronutrients and studied its properties.

Опис

Ключові слова

йогурт, мікронутріенти, чорниця, yogurt, micronutrients, blueberry, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Макошко, Ю. В. Розроблення йогурту з мікронутрієнтами чорниці / Ю. В. Макошко, Т. С. Лозовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78-ї Міжнародної наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2012. – С. 254–255.