Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/681
Title: Казеїн та казеїнати. Гравіметричний метод визначення жиру
Authors: Українець, Анатолій Іванович
Хомічак, Любомир Михайлович
Савченко, Олександр Аркадійович
Грек, Олена Вікторівна
Keywords: гравіметричний метод
gravmetric of method
стандарт
казеїн та казеїнати
standard
caseins of and caseinats
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2012
Citation: Казеїн та казеїнати. Гравіметричний метод визначення жиру : ДСТУ ISO 5543:2005. / А. І. Українець, Л. М. Хомічак, О. А. Савченко, О. В. Грек – К. : Держспоживстандарт України, 2007. – 11 с.
Abstract: Національний стандарт відповідає ІSO 5543:1986 Казеїн та казеїнати. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.
A national standard meets ISO 5543:1986 Caseins and caseinats - Determination of fat content - Gravmetric of method (Reference of method). A degree of accordance is identical (IDT).
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/681
Appears in Collections:Стандарти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1kaz.pdf10.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.