Дитяча хвороба целіакія та оцінка якості безглютенової сировини, що рекомендується при цьому захворюванні
Вантажиться...
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено рекомендації щодо застосування безглютенового борошна при виготовленні печива для хворих на целіакію. Проведена оцінка якості рекомендованої сировини. We elaborated guidance for using of gluten-free flour by fabrication of cookies for patients with celiac disease. We carried out the quality assessment of recommended raw materials.
Опис
Ключові слова
целіакія, безглютенова сировина, харчова цінність, біологічна цінність, celiac disease, gluten-free raw materials, nutritive value, biological value, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дорохович, В. В. Дитяча хвороба целіакія та оцінка якості безглютенової сировини, що рекомендується при цьому захворюванні / В. В. Дорохович, О. В. Бабіч // Вісник Харківського національного університету сільського господарства ім. П. Василенка. – 2004. – Вип. 28, Т. 1. – С. 166-172.