Дитяча хвороба целіакія та оцінка якості безглютенової сировини, що рекомендується при цьому захворюванні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено рекомендації щодо застосування безглютенового борошна при виготовленні печива для хворих на целіакію. Проведена оцінка якості рекомендованої сировини. We elaborated guidance for using of gluten-free flour by fabrication of cookies for patients with celiac disease. We carried out the quality assessment of recommended raw materials.

Опис

Ключові слова

целіакія, безглютенова сировина, харчова цінність, біологічна цінність, celiac disease, gluten-free raw materials, nutritive value, biological value, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дорохович, В. В. Дитяча хвороба целіакія та оцінка якості безглютенової сировини, що рекомендується при цьому захворюванні / В. В. Дорохович, О. В. Бабіч // Вісник Харківського національного університету сільського господарства ім. П. Василенка. – 2004. – Вип. 28, Т. 1. – С. 166-172.

Зібрання