Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/706
Title: Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)
Authors: Українець, Анатолій Іванович
Хомічак, Любомир Михайлович
Савченко, Олександр Аркадійович
Грек, Олена Вікторівна
Keywords: стандарт
standard
сир
плавлений сир
гравіметричний метод
cheese
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2012
Citation: ДСТУ ISO 1735:2005. Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). – Вид. офіц.. – К.: Держспоживстандарт України, 2007.
Abstract: Національний стандарт відповідає ІSO 1735:1987 Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.
A national standard meets ІSO 1735: Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method. (Reference method). A degree of accordance is identical (IDT).
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/706
Appears in Collections:Стандарти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3plav.pdf15.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.