Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Національний стандарт відповідає ІSO 1735:1987 Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.
A national standard meets ІSO 1735: Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method. (Reference method). A degree of accordance is identical (IDT).

Опис

Ключові слова

стандарт, standard, сир, плавлений сир, гравіметричний метод, cheese, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

ДСТУ ISO 1735:2005. Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). – Вид. офіц.. – К.: Держспоживстандарт України, 2007.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced