Використання білків сироватки для збагачення полікомпонентної масляної пасти

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено масляну пасту функціонального призначення з добавкою білків сироватки. We developed functional butter paste with additive of serum proteins.

Опис

Ключові слова

масляна паста, білки сироватки, butter paste, erum proteins, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ковтун, Ю. А. Використання білків сироватки для збагачення полікомпонентної масляної пасти / Ю. А. Ковтун, Т. О. Рашевська // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : 2-га міжнародна науково-технічна конференція : тези доп. - 2013. - С. 103-104.