Дослідження реологічних властивостей заварок і хмельових заквасок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено реологічні властивості заварок, приготовлених за співвідношення борошна і хмельового відвару 1:2 та 1:3, і хмельових заквасок з їх використанням. Визначена в’язкість заварок після заварювання та оцукрення, заквасок з різним вмістом борошна 6 та 12 % після замішування та бродіння. The rheological properties of welding that were prepared with proportion of flour and extract 1:2 and 1:3 and hop leaven have been researched. The welding viscosity after kneading and saccharification has been determined as well as leaven with flour content 6 and 12 % after kneading and fermentation.

Опис

Ключові слова

хмельовий відвар, заварка, хмельова закваска, реологічні властивості, в’язкість, hop extract, welding, hop leaven, rheological characteristics, viscosity, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дослідження реологічних властивостей заварок і хмельових заквасок / В. Г. Юрчак, В. П. Рак, Є. І Ковалевська, М. О. Яйко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2012. – Т. 1, № 42. – С. 168–173.

Зібрання