Вплив фізичних методів обробки на активність дріжджових культур
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Показана можливість стимуляції дріжджів методами опромінення.
The possibility of stimulation of yeast with irradiation methods was shown.
Опис
Ключові слова
дріжджі, активність, опромінення, yeast, activity, irradiation, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Решетняк, Л. Р. Вплив фізичних методів обробки на активність дріжджових культур / Л. Р. Решетняк, Л. О. Косоголова, О. О. Хіміч, А. Ю. Телькова // Новітні досягнення біотехнології : Міжнародна науково-практична конференція, 21–22 жовтня 2010 р. : тези доповідей. - 2010.