Вплив фізичних методів обробки на активність дріжджових культур

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Показана можливість стимуляції дріжджів методами опромінення. The possibility of stimulation of yeast with irradiation methods was shown.

Опис

Ключові слова

дріжджі, активність, опромінення, yeast, activity, irradiation, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Решетняк, Л. Р. Вплив фізичних методів обробки на активність дріжджових культур / Л. Р. Решетняк, Л. О. Косоголова, О. О. Хіміч, А. Ю. Телькова // Новітні досягнення біотехнології : Міжнародна науково-практична конференція, 21–22 жовтня 2010 р. : тези доповідей. - 2010.