Тези доповідей : [6587] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6587
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Встановлення можливого ступеня зниження потреби у цукрі при виробництві морозива сироваткового на основі ферментованих концентратів сироваткиМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна
2021Закономірності процесу ферментативного гідролізу протопектину у пюре з м’якоті овочів для підвищення їх стабілізаційної здатності у складі морозиваСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак, Тетяна Григорівна
2019Модернізація сушильного обладнання у молочній галузі як спосіб вирішення проблемиМихалевич, Артур Петрович; Ашмаріна, Галина Ревмирівна
2019Введення пророщеного насіння пшениці в якості збагачувача біологічної цінностіАшмаріна, Галина Ревмирівна; Михалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія Віталіївна
2019Червона пальмова олія - продукт профілактичної спрямованостіАшмаріна, Галина Ревмирівна; Михалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія Віталіївна
2021Перспективи виробництва натуральних харчових барвників в УкраїніГорбач (Морозюк), Анна Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Вдосконалення технології кавових напоїв як спосіб зменшення об’ємів кавових відходівІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Аналіз ринку м’ясоімітуючої продукціїБендерська, Ольга Вячеславівна; Процюк, Дмитро Сергійович
2021Технологія виробництва натуральних барвників із плодоовочевої сировиниБендерська, Ольга Вячеславівна; Шулік, Марина Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Впровадження інноваційної послуги lost opportunities в закладі гостинностіПетреченко, Наталія Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна
2021Перспективи застосування продуктів равликівництва в spa-технологіях готельних підприємствСавега, Олеся Євгеніївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна
2021Synbiotics based on plant raw materialsStarovoitova, Svitlana
2020Перспективи використання комплексних функціональних композицій для стабілізації емульсійФурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович
2020Перспективи використання псіліуму у технології мʼясних напівфабрикатівГречко (Крепак), Вікторія Віталіївна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
2020Використання гідроколоїдів в технології варених ковбасСтрашинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Омельченко, Максим
2020Використання суміші пшеничної та бобової клітковини у технології варених ковбасСтрашинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Ришканич, Роман Олександрович
2020Тhe research of the emulgating ability of the chia seeds meal pellets and psyllium cellular tissue and the endurance of the emulsions based on themKrepak, Victoria; Strashynskyi, Igor; Pasichnyi, Vasyl
2020Use of hydrocolloids in meat systemsStrashynskyi, Igor; Omelchenko, Maksym; Karapalov, Anton
2020Development of process fluids for blood productsStrashynskyi, Igor; Pasichyi, Vasyl; Fursik, Oksana; Stelmakh, Valeriia
2020Клітковина псілліуму та насіння чіа − функціональні інгредієнти м'ясних напівфабрикатівГречко (Крепак), Вікторія Віталіївна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6587