Тези доповідей : [6907] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6907
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Вплив зовнішнього середовища організації на її розвитокДунда, Світлана Петрівна
2021Закон розвитку як основний закон теорії організаціїДунда, Світлана Петрівна
2021Утилізація стічних вод, що містять нафтопродуктиСеменова, Олена Іванівна; Ясінська, Валерія Олександрівна; Сулейко, Тетяна Леонідівна; Онофрієнко, Анатолій Іванович
2021Очищення судових стічних водСеменова, Олена Іванівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Ясінська, Валерія Олександрівна
2021Очищення стічних вод молокопереробних підприємствСеменова, Олена Іванівна; Ясінська, Валерія Олександрівна; Онофрієнко, Анатолій Іванович
2021Бета-глюкан з вівса як функціонально-технологічний інгредієнт у складі морозиваСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2021Перспективи проектування в Україні алергобезпечних готелівКозуб, Оксана Юріївна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2021Визначення вмісту каротиноїдів у зразках концентрованих томатопродуктівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович
2021Моделювання рецептури м’ясного паштету для спеціального харчуванняГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Головачко, Валерій Михайлович
2021Сучасні напрямки удосконалення та якість посічених напівфабрикатів функціонального призначенняМоскалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Гуралевич, Анна Ярославівна
2021Розроблення рецептури м’ясного паштету для спеціального харчуванняГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Головачко, Валерій Михайлович
2021Удосконалення технології паштету для спеціального харчуванняГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Медяник, Марія Олександрівна
2021Розвиток м'ясного птахівництва як галузі тваринництваМоскалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Гуралевич, Анна Ярославівна
2021М’ясо мускусної качки в технології м’ясопродуктівМоскалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Гуралевич, Анна Ярославівна
2021Розширення асортименту м’ясо-рослинних консервів для дитячого харчуванняМедяник, Марія Олександрівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
2021Концентрати білково-обліпихові – основа для сиркових виробівГрек, Олена Вікторівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна; Ніколаєва, Марія Сергіївна
2021Підвищення біологічної цінності концентрату білково-чорничногоПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2021Change in quality indicators of curd mass based on protein-berry clots during storage periodPshenychna, Tetyana; Grek, Olena; Shymanyuk, Illia
2021Перспективність використання кисломолочних продуктів у дитячому харчуванніКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2021Ресурсозберігаючі технології виробництва кисломолочних десертівКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Басс, Оксана Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Махмудов, Артур Мамедович; Миколів, Іван Михайлович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6907