Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6995
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Перспективи розширення асортименту сухих сумішей для виробництва морозива | Басс, Оксана Олександрівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна |
2022 | Використання β-глюкану вівса в технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозного | Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна |
2022 | Дослідження фізико-хімічних показників вівсяного β-глюкану у складі морозива молочно-овочевого низькожирного | Сапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна |
2022 | Перспективи використання замінників традиційних рецептурних компонентів у морозиві | Маковій, Інна Миколаївна; Басс, Оксана Олександрівна |
2022 | Food fraud vulnerability as an urgent problem on Ukrainian food market | Mykhalevych, Artur; Lukianets, Halyna |
2022 | Продукти переробки круп’яних культур в технології хлібобулочних виробів | Ковальчук, Ірина Романівна; Кирічок, Тетяна Олександрівна; Гетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна |
2022 | Використання гречаного борошна в технології хліба | Бєлова, Карина Романівна; Гетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна |
2022 | Тенденції удосконалення технології сиркових паст | Кириченко, Оксана Василівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна |
2022 | Дослідження вмісту молочнокислих бактерій в кисломолочному десерті | Махмудов, Артур Мамедович; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна |
2022 | Дослідження впливу електромагнітної обробки на знезараження води | Святненко, Роман Сергійович; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Маринін, Андрій Іванович |
2021 | Ефективність використання структуроутворювачів в технології безглютенового хліба | Михонік, Лариса Анатоліївна; Гетьман, Інна Анатоліївна |
2021 | Технологические аспекты производства закваски спонтанного брожения на основе овсяной муки | Гетьман, Инна Анатольевна; Михоник, Лариса Анатольевна |
2021 | Особливості використання борошна круп’яних культур як поживного середовища для приготування хлібопекарських заквасок | Михонік, Лариса Анатоліївна; Гетьман, Інна Анатоліївна |
2022 | Сучасні тенденції у формуванні іншомовної комунікативної компетентності у студентів технологічних спеціальностей | Бойко, Ганна Анатоліївна |
2022 | Мовленнєві вміння для формування англомовної компетентності у професійно орієнтованому монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологій | Бойко, Ганна Анатоліївна |
2022 | Використання β-глюкану вівса у технології морозива | Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна |
2021 | Technology of bakery products with carotene-containing plant raw materials | Hryshchenko, Anna; Bondarenko, Yuliia; Hrabovskyi, Vladyslav |
2021 | Stabilazers in technology of gluten-free products | Hryshchenko, Anna; Bondarenko, Yuliia |
2021 | Харчові добавки в технології безглютенового хліба | Грищенко, Анна Миколаївна |
2021 | Аналіз асортименту чіабати та перспективи його розширення | Топій, Анна Сергіївна; Грабовський, Владислав Дмитрович; Єщенко, Микита Олександрович; Грищенко, Анна Миколаївна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6995