Тези доповідей : [6995] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 6995
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Перспективи розширення асортименту сухих сумішей для виробництва морозиваБасс, Оксана Олександрівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Використання β-глюкану вівса в технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозногоМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Дослідження фізико-хімічних показників вівсяного β-глюкану у складі морозива молочно-овочевого низькожирногоСапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Перспективи використання замінників традиційних рецептурних компонентів у морозивіМаковій, Інна Миколаївна; Басс, Оксана Олександрівна
2022Food fraud vulnerability as an urgent problem on Ukrainian food marketMykhalevych, Artur; Lukianets, Halyna
2022Продукти переробки круп’яних культур в технології хлібобулочних виробівКовальчук, Ірина Романівна; Кирічок, Тетяна Олександрівна; Гетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2022Використання гречаного борошна в технології хлібаБєлова, Карина Романівна; Гетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2022Тенденції удосконалення технології сиркових пастКириченко, Оксана Василівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2022Дослідження вмісту молочнокислих бактерій в кисломолочному десертіМахмудов, Артур Мамедович; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2022Дослідження впливу електромагнітної обробки на знезараження водиСвятненко, Роман Сергійович; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Маринін, Андрій Іванович
2021Ефективність використання структуроутворювачів в технології безглютенового хлібаМихонік, Лариса Анатоліївна; Гетьман, Інна Анатоліївна
2021Технологические аспекты производства закваски спонтанного брожения на основе овсяной мукиГетьман, Инна Анатольевна; Михоник, Лариса Анатольевна
2021Особливості використання борошна круп’яних культур як поживного середовища для приготування хлібопекарських заквасокМихонік, Лариса Анатоліївна; Гетьман, Інна Анатоліївна
2022Сучасні тенденції у формуванні іншомовної комунікативної компетентності у студентів технологічних спеціальностейБойко, Ганна Анатоліївна
2022Мовленнєві вміння для формування англомовної компетентності у професійно орієнтованому монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологійБойко, Ганна Анатоліївна
2022Використання β-глюкану вівса у технології морозиваМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2021Technology of bakery products with carotene-containing plant raw materialsHryshchenko, Anna; Bondarenko, Yuliia; Hrabovskyi, Vladyslav
2021Stabilazers in technology of gluten-free productsHryshchenko, Anna; Bondarenko, Yuliia
2021Харчові добавки в технології безглютенового хлібаГрищенко, Анна Миколаївна
2021Аналіз асортименту чіабати та перспективи його розширенняТопій, Анна Сергіївна; Грабовський, Владислав Дмитрович; Єщенко, Микита Олександрович; Грищенко, Анна Миколаївна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 6995