Тези доповідей : [6995] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 6995
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Розвиток яхтингу при готеляхСкороход, Дарина Андріївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
2021Розробка харчових продуктів геродієтичного призначенняЯрмош, Тетяна Анатоліївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
2021Особливості виготовлення продукції для людей хворих на целіакію при туристичному готеліСереда, Ольга Григорівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
2022Перспективи використання шпинату (SPINACIA OLERACEA) у рецептурах рибних страв для дитячого харчуванняДітріх, Ірина Вікторівна; Штома, Євген Валерійович
2022Виготовлення дитячих рибних котлет підвищеної біологічної цінності для закладів ресторанного господарстваДітріх, Ірина Вікторівна; Штома, Євген Валерійович
2021Використання овочевої сировини у рецептурі рибних страв дитячого меню закладів ресторанного господарстваДітріх, Ірина Вікторівна; Штома, Євген Валерійович
2021Рossibilities of instagram as a means of promoting a hotel productDitrikh, Iryna; Tuz, Tetiana
2021Prospects of using non-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish productsDitrikh, Iryna; Timoshin, Danil
2021The use of amaranth in the formulation of fishmeal culinary products for functional purposesDitrikh, Iryna; Kopovska, Angelica
2022Методичні підходи до економічного обґрунтування маркетингових проєктівСтахурський, Валерій Олександрович
2022Обгрунтування рішень щодо фінансування інвестиційних проєктів підприємствСтахурська, Світлана Антонівна
2022Стратегії ритейл-маркетингу: важливий напрямок управління ритейл-бізнесомТкачук (Стахурська), Світлана Валеріївна
2021Застосування харчової добавки полідекстрози (Е-1200) під час розробки помадних цукерок зниженої калорійності та глікемічностіГрицайова, Анна Олександрівна; Остапенко, Єлизавета Володимирівна; Дорожинська, Оксана Сергіївна
2021Прогнозування поведінки неглазурованих помадних цукерок зі зниженою калорійністю та глікемічністю під час їх зберіганняДорожинська, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна
2021Исследование влияния различных сахаров на параметры уваривания сиропов для помадных конфет на их основеДорожинская, Оксана Сергеевна; Кохан, Елена Александровна
2021Дослідження температури кипіння розчинів різних цукрівДорожинська, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна
2019Застосування цукрозамінника ізомальтитола для зменшення глікемічності пряниківДорохович, Вікторія Віталіївна; Донець, Анна Сергіївна
2021Теоретичні та практичні аспекти розроблення та впровадження борошняних кондитерських виробів спеціального призначенняДорохович, Вікторія Віталіївна
2019Пряники з застосуванням цукрозамінників мальтитолу, ізомальтитолу, еритритолу, особливості їх технологіїДорохович, Вікторія Віталіївна; Донець, Анна Сергіївна
2020Дослідження впливу кукурудзяного та тапіокового крохмалю на органолептичні показники низькобілкового печиваДорохович, Вікторія Віталіївна; Грицевіч, Марія Юріївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 6995