Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 6995
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Розвиток яхтингу при готелях | Скороход, Дарина Андріївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна |
2021 | Розробка харчових продуктів геродієтичного призначення | Ярмош, Тетяна Анатоліївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна |
2021 | Особливості виготовлення продукції для людей хворих на целіакію при туристичному готелі | Середа, Ольга Григорівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна |
2022 | Перспективи використання шпинату (SPINACIA OLERACEA) у рецептурах рибних страв для дитячого харчування | Дітріх, Ірина Вікторівна; Штома, Євген Валерійович |
2022 | Виготовлення дитячих рибних котлет підвищеної біологічної цінності для закладів ресторанного господарства | Дітріх, Ірина Вікторівна; Штома, Євген Валерійович |
2021 | Використання овочевої сировини у рецептурі рибних страв дитячого меню закладів ресторанного господарства | Дітріх, Ірина Вікторівна; Штома, Євген Валерійович |
2021 | Рossibilities of instagram as a means of promoting a hotel product | Ditrikh, Iryna; Tuz, Tetiana |
2021 | Prospects of using non-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish products | Ditrikh, Iryna; Timoshin, Danil |
2021 | The use of amaranth in the formulation of fishmeal culinary products for functional purposes | Ditrikh, Iryna; Kopovska, Angelica |
2022 | Методичні підходи до економічного обґрунтування маркетингових проєктів | Стахурський, Валерій Олександрович |
2022 | Обгрунтування рішень щодо фінансування інвестиційних проєктів підприємств | Стахурська, Світлана Антонівна |
2022 | Стратегії ритейл-маркетингу: важливий напрямок управління ритейл-бізнесом | Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна |
2021 | Застосування харчової добавки полідекстрози (Е-1200) під час розробки помадних цукерок зниженої калорійності та глікемічності | Грицайова, Анна Олександрівна; Остапенко, Єлизавета Володимирівна; Дорожинська, Оксана Сергіївна |
2021 | Прогнозування поведінки неглазурованих помадних цукерок зі зниженою калорійністю та глікемічністю під час їх зберігання | Дорожинська, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна |
2021 | Исследование влияния различных сахаров на параметры уваривания сиропов для помадных конфет на их основе | Дорожинская, Оксана Сергеевна; Кохан, Елена Александровна |
2021 | Дослідження температури кипіння розчинів різних цукрів | Дорожинська, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна |
2019 | Застосування цукрозамінника ізомальтитола для зменшення глікемічності пряників | Дорохович, Вікторія Віталіївна; Донець, Анна Сергіївна |
2021 | Теоретичні та практичні аспекти розроблення та впровадження борошняних кондитерських виробів спеціального призначення | Дорохович, Вікторія Віталіївна |
2019 | Пряники з застосуванням цукрозамінників мальтитолу, ізомальтитолу, еритритолу, особливості їх технології | Дорохович, Вікторія Віталіївна; Донець, Анна Сергіївна |
2020 | Дослідження впливу кукурудзяного та тапіокового крохмалю на органолептичні показники низькобілкового печива | Дорохович, Вікторія Віталіївна; Грицевіч, Марія Юріївна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 6995