Тези доповідей : [6995] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6995
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Перспективи розширення асортименту сухих сумішей для виробництва морозиваБасс, Оксана Олександрівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Використання β-глюкану вівса в технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозногоМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Дослідження фізико-хімічних показників вівсяного β-глюкану у складі морозива молочно-овочевого низькожирногоСапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Перспективи використання замінників традиційних рецептурних компонентів у морозивіМаковій, Інна Миколаївна; Басс, Оксана Олександрівна
2022Food fraud vulnerability as an urgent problem on Ukrainian food marketMykhalevych, Artur; Lukianets, Halyna
2022Продукти переробки круп’яних культур в технології хлібобулочних виробівКовальчук, Ірина Романівна; Кирічок, Тетяна Олександрівна; Гетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2022Використання гречаного борошна в технології хлібаБєлова, Карина Романівна; Гетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2022Тенденції удосконалення технології сиркових пастКириченко, Оксана Василівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2022Дослідження вмісту молочнокислих бактерій в кисломолочному десертіМахмудов, Артур Мамедович; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2022Дослідження впливу електромагнітної обробки на знезараження водиСвятненко, Роман Сергійович; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Маринін, Андрій Іванович
2021Ефективність використання структуроутворювачів в технології безглютенового хлібаМихонік, Лариса Анатоліївна; Гетьман, Інна Анатоліївна
2021Технологические аспекты производства закваски спонтанного брожения на основе овсяной мукиГетьман, Инна Анатольевна; Михоник, Лариса Анатольевна
2021Особливості використання борошна круп’яних культур як поживного середовища для приготування хлібопекарських заквасокМихонік, Лариса Анатоліївна; Гетьман, Інна Анатоліївна
2022Сучасні тенденції у формуванні іншомовної комунікативної компетентності у студентів технологічних спеціальностейБойко, Ганна Анатоліївна
2022Мовленнєві вміння для формування англомовної компетентності у професійно орієнтованому монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологійБойко, Ганна Анатоліївна
2022Використання β-глюкану вівса у технології морозиваМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2021Technology of bakery products with carotene-containing plant raw materialsHryshchenko, Anna; Bondarenko, Yuliia; Hrabovskyi, Vladyslav
2021Stabilazers in technology of gluten-free productsHryshchenko, Anna; Bondarenko, Yuliia
2021Харчові добавки в технології безглютенового хлібаГрищенко, Анна Миколаївна
2021Аналіз асортименту чіабати та перспективи його розширенняТопій, Анна Сергіївна; Грабовський, Владислав Дмитрович; Єщенко, Микита Олександрович; Грищенко, Анна Миколаївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6995