Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8298
Title: Склад морозива молочно-пшеничного (Патент на винахід № 99398)
Authors: Поліщук, Галина Євгеніївна
Мартич, Віталій Володимирович
Перцевой, Федір Всеволодович
Keywords: морозиво
ice cream
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2012
Citation: Патент на винахід № 99398 UA, МПК (2011.01) A23G 9/00. Склад морозива молочно-пшеничного / Г. Є. Поліщук, В. В. Мартич, Ф. В. Перцевий. - а 2011 07854; заявл. 22.06.2011 ; опубл. 10.08.2012, Бюл. № 15
Abstract: Морозиво молочно-пшеничне містить сухий знежирений молочний залишок, молочний і рослинний жир, цукор та воду, як стабілізатор та збагачувальний елемент містить зародки пшениці. Склад морозива молочно-пшеничного дає можливість отримати продукт з привабливим зовнішнім виглядом, який має оригінальні смак і аромат та підвищену біологічну цінність. A milk-wheat ice-cream comprises a dry nonfat residue, milk fat and vegetable one, sugar and water, also it comprises wheat germs as a stabilizing agent and an enriching element. The milk-wheat ice-cream composition allows obtaining a product with attractive appearance, which has an original taste and aroma and increased biological value.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8298
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vunahid.pdf213.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.