Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8374
Title: Nanostructure and butter functional properties with additives of vegetable powders
Authors: Ivanov, Sergey
Rashevska, Tamara
Keywords: butter
vegetable powder
nanostructure
вершкове масло
рослинні порошки
наноструктура
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Ivanov, S. Nanostructure and butter functional properties with additives of vegetable powders / S. Ivanov, T. Rashevskaya // The second north and east european congress on food : book of abstracts. – Kiev, 2013. – P. 295.
Abstract: We developed technology and assortment of butter with freeze and cold spray drying powders of red beet, blackcurrant buds, and carrot. Ми розробили технологію і асортимент масла з порошками червоного буряка, почок чорної смородини і моркви.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8374
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
rashevskay1.pdf233.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.