Nanostructure and butter functional properties with additives of vegetable powders
Вантажиться...
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
We developed technology and assortment of
butter with freeze and cold spray drying powders of red beet, blackcurrant buds, and carrot.
Ми розробили технологію і асортимент масла з порошками червоного буряка, почок чорної смородини і моркви.
Опис
Ключові слова
butter, vegetable powder, nanostructure, вершкове масло, рослинні порошки, наноструктура, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Ivanov, S. Nanostructure and butter functional properties with additives of vegetable powders / S. Ivanov, T. Rashevskaya // The second north and east european congress on food : book of abstracts. – Kiev, 2013. – P. 295.