Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8374
Назва: Nanostructure and butter functional properties with additives of vegetable powders
Автори: Ivanov, Sergey
Rashevska, Tamara
Ключові слова: butter
vegetable powder
nanostructure
вершкове масло
рослинні порошки
наноструктура
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Ivanov, S. Nanostructure and butter functional properties with additives of vegetable powders / S. Ivanov, T. Rashevskaya // The second north and east european congress on food : book of abstracts. – Kiev, 2013. – P. 295.
Короткий огляд (реферат): We developed technology and assortment of butter with freeze and cold spray drying powders of red beet, blackcurrant buds, and carrot. Ми розробили технологію і асортимент масла з порошками червоного буряка, почок чорної смородини і моркви.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8374
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rashevskay1.pdf233.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.