Butter paste development with bioactive nutrients

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

For providing butter paste basis use butter, dry buttermilk and plant raw materials (inulin, flaxseeds). Для разработки масляной пасты использовали сливочное масло, сухую пахту и растительное сырье (инулин, семена льна).Для створення масляної пасти використали масло, сухе молоко та рослинну сировину (інулін, насіння льна).

Опис

Ключові слова

butter paste, nutrients, inulin, нутрієнти, інулін, масляная паста, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Ivanov, S. Butter paste development with bioactive nutrients / S. Ivanov, T. Rashevskaya // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 296.