Flaxseed additive application in dairy products production

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

New butter with flaxseed additive and flaxseed additive technology were developed by us. The suspension microstructure of flaxseed additive was studied.

Опис

Ключові слова

dairy products, flax seed, microstructure, молочні продукти, насіння льону, мікроструктура, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Ivanov, S. Flaxseed additive application in dairy products production / S. Ivanov, T. Rashevskaya, M. Makhonina // Procedia Food Science. - 2011. – № 1. - P. 275-280.

Зібрання