Application of the optical and positron spectroscopy to the study of the structural transformations in milk fat and its simple purified fractions
Вантажиться...
Файли
Дата
2000
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The structural transformations in milk fat from amorphous to crystalline state as well as in simple purified fractions were investigated by using optical and positron spectroscopy.
Опис
Ключові слова
milk fat, spectroscopy, fraction, молочний жир, спектроскопія, фракції, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Application of the optical and positron spectroscopy to the study of the structural transformations in milk fat and its simple purified fractions / V. Kudryavtsev, S. Yablochkov, S. Likhtorovich and other // 5th international conference on organic nonlinear optics. Conference proceeding. - Davos, 2000. - P. 11-12.