Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9594
Назва: Bakery technology for children with vitamin D deficient states
Автори: Bortnichuk, Oleg
Havrysh, Andrey
Dotsenko, Viktor
Kokhan, Olena M.
Ключові слова: macro- and micronutrients
vitamins
meaningfulness of osteoporosis problem
макро- та мікроелементи
вітаміни
значимість проблеми остеопорозу
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Bakery technology for children with vitamin D deficient states / O. Bortnichuk, A. Havrysh, V. Dotsenko, O. Kohan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 266.
Короткий огляд (реферат): The abstract states the necessity of the bakery products development for children with vitamin D deficient states.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9594
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bakery technology D-Vit.pdf44.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.