Bakery technology for children with vitamin D deficient states
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The abstract states the necessity of the bakery products development for children with vitamin D deficient states.
Опис
Ключові слова
macro- and micronutrients, vitamins, meaningfulness of osteoporosis problem, макро- та мікроелементи, вітаміни, значимість проблеми остеопорозу, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Bakery technology for children with vitamin D deficient states / O. Bortnichuk, A. Havrysh, V. Dotsenko, O. Kohan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 266.