Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9594
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBortnichuk, Oleg-
dc.contributor.authorHavrysh, Andrey-
dc.contributor.authorDotsenko, Viktor-
dc.contributor.authorKokhan, Olena M.-
dc.date.accessioned2013-09-10T08:59:48Z-
dc.date.available2013-09-10T08:59:48Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationBakery technology for children with vitamin D deficient states / O. Bortnichuk, A. Havrysh, V. Dotsenko, O. Kohan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 266.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9594-
dc.description.abstractThe abstract states the necessity of the bakery products development for children with vitamin D deficient states.uk_UK
dc.subjectmacro- and micronutrientsuk_UK
dc.subjectvitaminsuk_UK
dc.subjectmeaningfulness of osteoporosis problemuk_UK
dc.subjectмакро- та мікроелементиuk_UK
dc.subjectвітаміниuk_UK
dc.subjectзначимість проблеми остеопорозуuk_UK
dc.subjectкафедра іноземних мов професійного спрямування-
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справи-
dc.titleBakery technology for children with vitamin D deficient statesuk_UK
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bakery technology D-Vit.pdf44.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.