Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/101
Title: Дослідження в'язкості пивних дріждів
Other Titles: Investigation of viscosity brewer's yeast
Authors: Яровий, Володимир Леонідович
Якобчук, Роман Леонідович
Yaroviy, Volodymyr
Yakobchuk, Roman
Keywords: ефективна в’язкість
концентрація
пивні дріжджі
швидкість зсуву
эффективная вязкость
концентрация
пивные дрожжи
скорость сдвига
effective viscosity
concentration
brewer's yeast
speed shift
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2006
Citation: Яровий, В. Л. Дослідження в'язкості пивних дріжджів / В. Л. Яровий, Р. Л. Якобчук // Харчова промисловість : наук. зб. - 2007. - № 5. - С. 8-10.
Abstract: Досліджено структурно-механічні властивості пивних дріжджів на прикладі в’язкості, а також вплив на в’язкість концентрації, температури та однорідності дріжджової суспензії.
Исследованы структурно-механические свойства пивных дрожжей на примере вязкости, а также влияние на вязкость концентрации, температу-ры и однородности дрожжевой суспензии.
Investigated the structural and mechanical properties of brewer's yeast as an example of viscosity, as well as the influence of viscosity on the concentration, the temperature uniformity and slurry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/101
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Doslidzhennya_vyazkosti_pyvnykh_drizhdzhiv.pdf125.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.