Дослідження в'язкості пивних дріждів

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено структурно-механічні властивості пивних дріжджів на прикладі в’язкості, а також вплив на в’язкість концентрації, температури та однорідності дріжджової суспензії.
Investigated the structural and mechanical properties of brewer's yeast as an example of viscosity, as well as the influence of viscosity on the concentration, the temperature uniformity and slurry.

Опис

Ключові слова

ефективна в’язкість, концентрація, пивні дріжджі, швидкість зсуву, effective viscosity, concentration, brewer's yeast, speed shift, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Яровий, В. Л. Дослідження в'язкості пивних дріжджів / В. Л. Яровий, Р. Л. Якобчук // Харчова промисловість : наук. зб. - 2007. - № 5. - С. 8-10.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced