Удосконалення системи якості та безпечності при виробництві безалкогольних напоїв, збагачених функціональними інгредієнтами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто ефективне функціонування системи НАССР на підприємствах з виготовлення безалкогольних напоїв, вплив заходів щодо простежуваності продукції в процесі її реалізації. We consider the effective functioning of the HACCP system in the business of manufacture of soft drinks, the impact of measures on traceability of products in the process of its implementation.

Опис

Ключові слова

реалізація продукції, безалкогольні напої, функціональні продукти, інгредієнти, sales, soft drinks, functional foods, ingredients, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Гулевата, М. А. Розроблення системи НАССР при виробництві вершкового масла, збагаченого функціональними добавками / М. А. Гулевата // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013. - С. 117-118.