Удосконалення системи якості та безпечності при виробництві безалкогольних напоїв, збагачених функціональними інгредієнтами
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто ефективне функціонування системи НАССР на підприємствах з виготовлення безалкогольних напоїв, вплив заходів щодо простежуваності продукції в процесі її реалізації.
We consider the effective functioning of the HACCP system in the business of manufacture of soft drinks, the impact of measures on traceability of products in the process of its implementation.
Опис
Ключові слова
реалізація продукції, безалкогольні напої, функціональні продукти, інгредієнти, sales, soft drinks, functional foods, ingredients, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Гулевата, М. А. Розроблення системи НАССР при виробництві вершкового масла, збагаченого функціональними добавками / М. А. Гулевата // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013. - С. 117-118.