Удосконалення системи якості та безпечності при виробництві безалкогольних напоїв, збагачених функціональними інгредієнтами

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто ефективне функціонування системи НАССР на підприємствах з виготовлення безалкогольних напоїв, вплив заходів щодо простежуваності продукції в процесі її реалізації. We consider the effective functioning of the HACCP system in the business of manufacture of soft drinks, the impact of measures on traceability of products in the process of its implementation.

Опис

Ключові слова

реалізація продукції, безалкогольні напої, функціональні продукти, інгредієнти, sales, soft drinks, functional foods, ingredients, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Гулевата, М. А. Розроблення системи НАССР при виробництві вершкового масла, збагаченого функціональними добавками / М. А. Гулевата // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013. - С. 117-118.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced