Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10173
Title: Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (часть 2)
Other Titles: Food additives to improve and color stability for products (part 2)
Authors: Пасечный, Василий Николаевич
Тимошенко (Кремешная), Ирина Владимировна
Сабадаш, Петр Николаевич
Pasichny, Vasiliy
Tymoshenko (Kremeshna), Irina
Sabadash, Peter
Keywords: цвет
применение
флавоноиды
методы получения
антоцианы
строение
стабильность
колір
флавоноїди
застосування
методи отримання
антоціани
будова
стабільність
stability
color and application
flavonoids
methods of preparation
anthocyanins
structure
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2007
Citation: Пасичный, В. Н. Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, И. В. Кремешная, П. М. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. – 2007. - № 8 (39). - С. 12-13.
Abstract: Флавоноиды, антоцианы – методы их определения, способы получения.Флавоноїди, антоціани – методи їх визначення, способи отримання.Flavonoids, anthocyanins - the methods of their determination, methods of preparation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10173
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ST2.pdf127.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.