Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10174
Title: Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (часть 1)
Other Titles: Food additives to improve and color stability for products (part 1)
Authors: Пасечный, Василий Николаевич
Тимошенко (Кремешная), Ирина Владимировна
Сабадаш, Петр Николаевич
Pasichny, Vasiliy
Tymoshenko (Kremeshna), Irina
Sabadash, Peter
Keywords: свойства
пищевые продукты
красители
классификация
применение
властивості
харчові продукти
барвники
класифікація
застосування
properties
products
coloring
classification
application
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2007
Citation: Пасичный, В. Н. Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, И. В. Кремешная, П. М. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. – 2007. - № 7 (38). - С. 26-28.
Abstract: Рассмотрено использование синтетических красителей, безопасность применения, технологические ограничения.Розглянуто використання синтетичних барвників, безпечність застосування, технологічні обмеження.We examined the use of synthetic dyes, security applications, technological limitations.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10174
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ST4.pdf137.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.