Дослідження в'язкості пивних дріждів
Вантажиться...
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено структурно-механічні властивості пивних дріжджів на прикладі в’язкості, а також вплив на в’язкість концентрації, температури та однорідності дріжджової суспензії.
Investigated the structural and mechanical properties of brewer's yeast as an example of viscosity, as well as the influence of viscosity on the concentration, the temperature uniformity and slurry.
Investigated the structural and mechanical properties of brewer's yeast as an example of viscosity, as well as the influence of viscosity on the concentration, the temperature uniformity and slurry.
Опис
Ключові слова
ефективна в’язкість, концентрація, пивні дріжджі, швидкість зсуву, effective viscosity, concentration, brewer's yeast, speed shift, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Яровий, В. Л. Дослідження в'язкості пивних дріжджів / В. Л. Яровий, Р. Л. Якобчук // Харчова промисловість : наук. зб. - 2007. - № 5. - С. 8-10.