Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1021
Title: Визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива зичайна за мікробіологічними показниками
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Keywords: напівфабрикат
повнофакторний експеримент
мікробіологічні показники
режими сушіння
intermediate product
fullfactor experiment
microbiological indexes
modes of drying
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2010
Citation: Пасічний, В. М. Визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива зичайна за мікробіологічними показниками / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2010. - № 23. - С. 256-261.
Abstract: У статті досліджено методику обробки експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками. Отримано математичну модель для прогнозування мікробіологічних показників в залежності від температури і тривалості проведення процесу сушіння.
In the article investigational method of treatment of experimental researches in relation to determination of optimum terms of preparation OF the powder intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms on microbiological indexes. A mathematical model is got for prognostication of microbiological indexes depending on a temperature and duration of leadthrough of process of drying.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1021
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DETERMINATION OF OPTIMUM TERMS.pdf196.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.