Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1022
Title: Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Keywords: гелі
гели
gels
реологія
текстуроутворення
альгінати
солі кальцію
гідратація
грибний порошок
напівфабрикат
rheology
texturecreation
alginate
calcium salts
pH
hydration
mushroom powder
intermediate product
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2010
Citation: Пасічний, В. М. Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2010. – Вип. 24. – С. 256-261.
Abstract: У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінатів та їх використання для структурування напівфабрикатів на основі грибного порошку.
In the article results of researches of structurally-mechanical properties of gels alhinativ and their use are for structured products on the basis of mushroom powder.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1022
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Study of the structural-mechanical.pdf126.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.