Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінатів та їх використання для структурування напівфабрикатів на основі грибного порошку.
In the article results of researches of structurally-mechanical properties of gels alhinativ and their use are for structured products on the basis of mushroom powder.

Опис

Ключові слова

гелі, гели, gels, реологія, текстуроутворення, альгінати, солі кальцію, гідратація, грибний порошок, напівфабрикат, rheology, texturecreation, alginate, calcium salts, pH, hydration, mushroom powder, intermediate product, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2010. – Вип. 24. – С. 256-261.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced