Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1023
Title: Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Keywords: порошкоподібний напівфабрикат
powdery-blue
амінокислотний склад
біологічна цінність
amino acid composition
biological value
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2011
Citation: Пасічний, В. М. Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С. З. Гжицького. – 2011. - Т. 12, № 2(44), Ч. 4 – С. 124-128.
Abstract: Досліджено вплив різних режимів сушіння грибів глива звичайна на амінокислотний склад порошкоподібного напівфабрикату.
It was investigated influence of the different modes of drying of the pleurotus ostreatus mushrooms on the аmino acid compositionof like powder intermediate product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1023
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
RESEARCH biological value.pdf141.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.