Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив різних режимів сушіння грибів глива звичайна на амінокислотний склад порошкоподібного напівфабрикату.
It was investigated influence of the different modes of drying of the pleurotus ostreatus mushrooms on the аmino acid compositionof like powder intermediate product.
It was investigated influence of the different modes of drying of the pleurotus ostreatus mushrooms on the аmino acid compositionof like powder intermediate product.
Опис
Ключові слова
порошкоподібний напівфабрикат, powdery-blue, амінокислотний склад, біологічна цінність, amino acid composition, biological value, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С. З. Гжицького. – 2011. - Т. 12, № 2(44), Ч. 4 – С. 124-128.