Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив різних режимів сушіння грибів глива звичайна на амінокислотний склад порошкоподібного напівфабрикату.
It was investigated influence of the different modes of drying of the pleurotus ostreatus mushrooms on the аmino acid compositionof like powder intermediate product.

Опис

Ключові слова

порошкоподібний напівфабрикат, powdery-blue, амінокислотний склад, біологічна цінність, amino acid composition, biological value, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С. З. Гжицького. – 2011. - Т. 12, № 2(44), Ч. 4 – С. 124-128.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced