Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1027
Title: Дослідження термінів зберігання комбінованих м’ясопродуктів з грибним напівфабрикатом
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Keywords: грибний напівфабрикат
грибной полуфабрикат
mushrooms intermediate product
комбіновані м'ясопродукти
мікробіологічні показники
перекисне число
кислотне число
combined meat products
microbiological parameters
peroxide value
acid value
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2011
Citation: Пасічний, В. М. Дослідження термінів зберігання комбінованих м’ясопродуктів з грибним напівфабрикатом / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. - №27. – С. 135-140.
Abstract: У статті наведені результати досліджень мікробіологічних показників, перекисного та кислотного чисел паштетних та ковбасних виробів з використанням напівфабрикатів з грибів глива звичайна.
In the article results of researches of microbiological investigations, peroxide and acid numbers pate and sausages with the use of intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1027
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
RESEARCH OF STORAGE TERMS OF COMBINED.pdf534.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.