Затирание зернопродуктов в производстве полисолодовых экстрактов
Вантажиться...
Файли
Дата
1989
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Таким образом, установлено, что совместное затирки кукурузного, пшеничного и овсяных солодов увеличивает выход экстракта на 3 - 4%, а также положительно влияет на химический состав сусла.Таким чином, встановлено, що сумісне затирання кукурудзяного, пшеничного і вівсяних солодів збільшує вихід екстракту на 3 – 4%, а також позитивно впливає на хімічний склад сусла.
Опис
Ключові слова
режим, сусло, полисолодовые экстракты, затир, осахаривания, полісолодові екстракти, затір, оцукрювання, polisolodovi extracts zatir, treatment wort, saccharification, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Затирание зерноиродуктов в производстве полисолодовых экстрактов / Н. А. Емельянова, А. В. Данилевская, В. Н. Кошевая, Л. В. Диченко // Пищевая промышленность. - 1989. - № 3. - С. 56-57.