Сорта проса для приготовления солода
Вантажиться...
Файли
Дата
1992
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Просяной солод в производстве полисолодовых экстрактов используют как источник декстриназ в смеси с другими солода.
Millet malt in the production polisolodovyh extracts used as a source dekstrynazy mixed with other malts.
Опис
Ключові слова
проращивание, белок, просо, солод, экстракт, germination, protein, millet, malt extract, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Сорта проса для приготовления солода / Н. А. Емельянова, А. В. Данилевская, Л. В. Диченко, В. Н. Кошевая, Е. Г. Безуглая // Пищевая промышленность. - 1992. - № 6. - С. 24.