Сорта проса для приготовления солода
Вантажиться...
Дата
1992
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Просяной солод в производстве полисолодовых экстрактов используют как источник декстриназ в смеси с другими солода.
Millet malt in the production polisolodovyh extracts used as a source dekstrynazy mixed with other malts.
Опис
Ключові слова
проращивание, белок, просо, солод, экстракт, germination, protein, millet, malt extract, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Сорта проса для приготовления солода / Н. А. Емельянова, А. В. Данилевская, Л. В. Диченко, В. Н. Кошевая, Е. Г. Безуглая // Пищевая промышленность. - 1992. - № 6. - С. 24.